Nieuwe website

Wij werken op dit moment aan een compleet nieuwe website.

Deze tref je hier aan vanaf het nieuwe schooljaar.

Fijne zomerweken!


Pierson Artistiek 2015


Voor het programma boekje klik hier
handleiding ouderavond
Hieronder kunt u de handleiding voor de inschrijving voor ouderavonden downloaden.
werkzaamheden kruising Bruistensingel

De komende weken worden er veel werkzaamheden uitgevoerd aan de kruising Bruistensingel - Laaghemaal - Empelseweg en Blauwesluisweg.

Meer informatie hierover kunt u hieronder downloaden.

Inlogcodes

Om toegang te krijgen tot het besloten gedeelte van onze website dient u in het bezit te zijn van een Magistercode. Deze codes zijn aan het begin van het schooljaar aan de leerlingen meegegeven. Vergeten of kwijtgeraakte Magistercodes kunnen door de leerling/ouders worden aangevraagd via een mail naar : servicedesk@piersonmail.nl 

inloggen
Zie hierbovencijfers, huiswerkhouding en absentie
Via Magister krijgt u inzage in diverse schoolgegevens van uw zoon/dochter. Naast een overzicht van de resultaten, wordt ook informatie over absentie vermeld. Bovendien bestaat voor vakdocenten de mogelijkheid om 'onvoldoende huiswerkverzorging' en/of het 'vergeten van boeken' in Magister te markeren wanneer hij/zij dat van belang acht.

Toetscijfers worden binnen twee weken na afname van een toets in Magister ingevoerd.

Gegevens over absentie worden na registratie in Magister gecontroleerd door de leerlingbegeleider van het leerjaar van uw zoon/dochter. Vanwege deze controle is het mogelijk dat gegevens over absentie binnen enkele werkdagen ná een melding in Magister worden aangepast. Heeft u vragen over absentie van uw kind, dan kunt u contact opnemen met de leerlingenbegeleider.

Wij hopen dat inzage in bovengenoemde schoolgegevens u als ouder/verzorger ondersteunt bij de begeleiding van uw kind op onze school.

Voor magister klik op deze link of boven in tekst

Met vriendelijke groet,
directie ds. Pierson College
legale software hoeft niet duur te zijn!

                

 


Uit onderzoek is gebleken dat steeds meer leerlingen/studenten en docenten/medewerkers voor hun werk of studie (thuis) gebruik maken van diverse softwareprogramma’s.
leesverder

Soms wordt hier gebruik gemaakt van illegale en/of onderhands verkregen kopieën, vaak verouderd of vervuild. Veel mensen vinden de legale pakketten te duur om aan te schaffen. 89% van de onderzochte groep is echter bereid legale software te kopen, als het tegen een redelijke prijs is. In deze behoefte voorziet de softwareleverancier voor het onderwijs Slim.nl.

 

Ds. Pierson College onderschrijft het belang van legale software. Alle software die binnen onze instelling wordt gebruikt is legaal en aangeschaft bij Slim.nl. Bijkomend voordeel hiervan is dat al onze docenten, medewerkers, leerlingen/studenten (en hun ouders) ook toegang hebben tot Slim.nl.

 

Op Slim.nl vindt u allerlei producten om thuis een complete (school)werkplek in te richten. Enkele namen van aangeboden softwareleveranciers zijn Microsoft, Adobe, McAfee, Symantec, Corel en Quark. Naast software verkoopt Slim ook notebooks (o.a. van Apple, HP en Toshiba), telefonie, tijdschriften, boeken, tassen, etc. En Slim stuurt uw bestelling, gratis, binnen 24 uur op naar uw huisadres.

 

Aanmelden is gratis!

1. Surf naar www.slim.nl

2. Klik op ‘Aanmelden > Nieuwe klant’

3. Selecteer uw school, vul uw gegevens in... en klaar is Kees!

 

U ontvangt nu direct een e-mail met uw persoonlijke inloggegevens. Hiermee heeft u toegang tot Slim.nl!

 

Meer informatie? Surf naar www.slim.nl en meld u aan!

 

You Need to Upgrade Your Flash Player

 
onze adresgegevens
 
ds. Pierson College
Geraert ter Borchstraat 1
5212 CZ 's-Hertogenbosch

Postbus 701
5201 AS 's-Hertogenbosch

T  073 - 6442929
073 - 6442029
E 
ds. Pierson College
magister app

aanvragen verlof
Hieronder kunt u het document downloaden waarin vermeld staat wanneer er verlof kan worden aangevraagd.
Inloggen |
Ontwerp en realisatie SchoolMaster BV